Tények

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers

kinyirtam.blogspot.com

Kinyírtam...

Képek

Ha kevesled a képeket a blogon, akkor küldj egy levelet a szerzőnek, vagy üzenj ide a blogra. Felveszünk egy listára, és rendszeresen (1-2 hetente) küldünk majd képet. (Csak olyanoknak, akit ismerünk.)

Friss topikok

  • zsuzsibuvar: Itt (UK) is van olyan iskola (igaz, draga fizetos magan) ahol az osszes felsos (9-13 ev) ipadot ka... (2013.01.23. 13:31) Sokkterápia
  • freddy_m: Annyira hiányoznak ezek az írásaid. (2012.08.20. 20:39) Szökevény
  • geegee: üdv. bocs, egy nem pont idevágó kérdés: Svájcban, ha nem megyek autópályára kocsival, hanem csak s... (2012.08.01. 19:37) Beköltözve
  • Krisz_: Én anno a lakás újracsempézéséhez hordtam fel a cuccokat a másodikra. Anno olyan ezer kilós nagysá... (2012.05.22. 23:47) A nagy fa
  • DKriszta: @OzsvathSzilvi: Nyáron csak tedd az ablakpárkányra. Mi a teraszon lógattuk fel - van ott egy kampó... (2012.03.07. 11:47) Túró

És most mindez az Ember szemével

2007.03.17. 22:06 Dornbi

Azt hiszem, sikerült berendezkednünk.

Így visszatekintve, az első hónap volt a legnehezebb. Elég sok intéznivalónk volt, és a belvárosi kicsi lakás nem volt a legkényelmesebb a gyerekek szempontjából. Nem volt túl sok játékunk, és a kicsi hely miatt a gyerekeink folyton a másik "felségterületére" tévedtek. Még szerencse, hogy Kriszta megtalálta azt a játszóteret.

Szerencsére az új hellyel minden simán ment. Beletelt vagy egy hétbe, mire mindent összeraktunk, amit az Ikeában vettünk. Jó, nem mondom, hiányzik még egy-két dolog,  pl. függöny, meg egy pár bútor. Mindezzel együtt most már egész lakás kinézete van. Szemben a belvárosi lakással, az az érzésem, hogy munka után "haza" jövök.

Úgy tűnik, a gyerekek is jobban szeretik. A héten kicsit betegek voltak, de 1-1 nap kivételével meg sem látszott a kedélyükön. Persze, most már megvan a saját ágyuk, saját játékaik. Elég sok játékot hagytunk otthon, de az itteniek máris aggasztó gyarapodásnak indultak... :) Lola egyre jobban ki tudja fejezni magát. A legaranyosabb, hogy a minden gyerek számára kötelező "nem" helyett ő a fejét rázza. "Kérsz iszit?" - fejrázás, "Idejössz?" - fejrázás, stb. Az "igen" általában abból derül ki, hogy nem csinál semmit :) Noémi pedig nagyon szeret oviba járni. Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy lassan kezdi megtalálni a saját közösségét. Nagyon szeretik a ház előtti játszóteret, Lolát le sem lehet szedni a hintáról (csak apró betűvel merem írni - nem beülős :).

És hogy a munkában mi a helyzet? Ez a hét már teljesen úgy telt, mintha dolgoznék. Jöttek a feladatok egymás után, párhuzamosan 2-3 is. Ha valamit változtatok, gyakran csak másnapra derül ki, hogy tényleg működik-e, de ezzel együtt kell élnem. Mindenesetre egyre inkább munka jellege van, és már látom, mi hogyan illik a nagy képbe. Már írtam egy kb. 100 soros kis programot, ami az egyik közös komponenshez tartozik, és másoknak is jól jöhet. Szóval hasznosnak érzem magam - az elején úgy tűnt, ehhez több idő kell majd.
Lassan megtaláljuk a magunk ritmusát, gyertek látogatni!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dornbach.blog.hu/api/trackback/id/tr6747776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági 2007.03.23. 17:41:28

Vigyázzatok, mert tényleg kimegyünk!