Tények

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers

kinyirtam.blogspot.com

Kinyírtam...

Képek

Ha kevesled a képeket a blogon, akkor küldj egy levelet a szerzőnek, vagy üzenj ide a blogra. Felveszünk egy listára, és rendszeresen (1-2 hetente) küldünk majd képet. (Csak olyanoknak, akit ismerünk.)

Friss topikok

  • zsuzsibuvar: Itt (UK) is van olyan iskola (igaz, draga fizetos magan) ahol az osszes felsos (9-13 ev) ipadot ka... (2013.01.23. 13:31) Sokkterápia
  • freddy_m: Annyira hiányoznak ezek az írásaid. (2012.08.20. 20:39) Szökevény
  • geegee: üdv. bocs, egy nem pont idevágó kérdés: Svájcban, ha nem megyek autópályára kocsival, hanem csak s... (2012.08.01. 19:37) Beköltözve
  • Krisz_: Én anno a lakás újracsempézéséhez hordtam fel a cuccokat a másodikra. Anno olyan ezer kilós nagysá... (2012.05.22. 23:47) A nagy fa
  • DKriszta: @OzsvathSzilvi: Nyáron csak tedd az ablakpárkányra. Mi a teraszon lógattuk fel - van ott egy kampó... (2012.03.07. 11:47) Túró

Nagyon-nagy kaland

2007.03.15. 14:42 DKriszta

Ártatlanul, mondhatnám úgy is, mit sem sejtve üldögélünk kint a játszótéren. Lola hintázik, Némi a rollert nyüvi. Egyszer csak - pont mint a mesében - megjelenik egy helikopter és leszáll a hátunk mögött lévő füves területre. Jó nagy szelet kavart, majd levitte a Lola sapkáját. A rotor lassan leállt és kiszállt a gépből 6 ember. Persze azonnal odamentünk csoda-látni. Nem mi voltunk az egyetlenek. Meglepő milyen sokan vannak itthon délelőtt.
A felirat a helikoptereseken az volt: Ló-mentő.
Na mondom, hol itt a ló? A fickók valami erős hosszú kötelet - vagyis sodronyt - rögzítettek a gép aljára. És kezdetét vette a show. Mi páholyból, azaz hintából követtük végig az eseményeket, és mindent tökéletes szögből láttunk. Nagy mutatvány volt!
Először is: 4 fickó felment a velünk szemben lévő háztömbök tetejére. A heli odarepült, ott rárögzítettek valami nagy dobozfélét, aztán azt letette a garázssor elé. Csak a miheztartás végett a garázssorral szemben parkolóhelyek vannak, és állt is ott jó néhány autó. Plusz még odatoltak 3 utánfutót. Na akkor az utánfutóról leszedett egy másmilyen dobozt és felrakta a másik tetőre, a tető végéről megint leszedett valamit, szóval összesen 3 dolog jött le és kettő ment fel a tetőre. Szuper jó volt látni. Nagyon pontosan mozgott az egész helikopter kötelestül, árustul. Aztán megint leszállt mögénk. Az emberek visszaszálltak bele, és 10 perc múlva elrepült. Némi kommentált: Megfagyaszt ez a helikopter-szél! Jöjjön még egyszer, de ne ilyen közel! Na jó, elég volt, anya most már küldd el! Mintha múlna rajtam bármi is. Lola tátott szájjal figyelte az eseményeket. Amint a gép elment, hintázott tovább. Nem akarta megvitatni a látottakat. Mindenesetre Némivel megegyeztünk, hogy ennek Dornbach papa örült volna.
Hát ez volt a mi nagyon-nagy kalandunk ma.


 

ui: megkérnék minden olyan olvasót, aki nem családtag, nem barát, nem ismerős, és még csak nem is kedvel minket, ne írjon becsmérlő megjegyzéseket, mert úgyis kitörlöm.

Ez a blog az otthonmaradt szeretteinknek beszámoló a mindennapjainkról. Tetszik, nem tetszik - nem kell elolvasni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dornbach.blog.hu/api/trackback/id/tr5046906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.